Advertisement

Datça Koyları / Datça'da Gezilecek - Görülecek Yerler / Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü.

Datça Koyları / Datça'da Gezilecek - Görülecek Yerler / Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü.. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça koyları ve datça plajları. Datça gerence koyu'nda kamp yapmak serbest mi, datça'da nerede kamp yapılır, datça kamp alanları gibi konular hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz. Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut.

İşte en iyi datça plajları. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Denizi oldukça berrak ve temizdir. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı.

Datça gezilecek yerler, Koylar: DATÇA TATİLİMİZ | Gezen Anne
Datça gezilecek yerler, Koylar: DATÇA TATİLİMİZ | Gezen Anne from lh6.googleusercontent.com
Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Şimdi gelin bakmaya bile doyamayacağınız en güzel datça koyları'nı birlikte gezelim; Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar;

Denizi taşlı olduğu için deniz ayakkabınız mutlaka olsun.

Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Hayıtbükü datça koyları turumda ilk durağım mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Suyu temiz mi, soğuk mu? Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Datça yarımadasının güneyinde ise, yani akdenize bakan tarafta ise yanyana bükler bulunmakta, bunların bazılarına araba ile ulaşım veya datçadan kalkan günübirlik motorlarla ulaşmak mümkün. Şimdi gelin bakmaya bile doyamayacağınız en güzel datça koyları'nı birlikte gezelim; Datça'da, yürüyerek ulaşılabilecek ıssız koyların bir kısmını sizlerle de. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi bir denizi var. Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı.

Datça güzelliğiyle sizi büyüleyecek enfes koylara ve datça büklerine sahip. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir.

Datça Koyları
Datça Koyları from www.datcadetay.com
Datça'da, yürüyerek ulaşılabilecek ıssız koyların bir kısmını sizlerle de. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Datça'nın akdeniz'e bakan tarafındanpalamut bükü, ova bükü, hayıt bükü, akvaryum, kızıl bük, kara bük, kuruca bükü, domuz bükü, çiftlik, karaincir, kargı, sarı liman. Bazıları datça'nın türkiye'de denize girmek için en güzel yer olduğunu söyler. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. İşte en iyi datça plajları. Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu. En doğusundan en batısına koylarını keşfedelim yarımadanın.

Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu.

Bazıları datça'nın türkiye'de denize girmek için en güzel yer olduğunu söyler. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla datça'ya gidip de sakın kargı koyu'nu görmeden dönmeyin derim. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Şimdi sizlere datça'nın en güzel 5 koyu hakkında bilgiler veremeye çalışacağız. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Herkese merhaba!sen de mi brütüs? evet, ben de! Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. İşte en iyi datça plajları. Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça'da, yürüyerek ulaşılabilecek ıssız koyların bir kısmını sizlerle de.

Şimdi sizlere datça'nın en güzel 5 koyu hakkında bilgiler veremeye çalışacağız. Datça'da, yürüyerek ulaşılabilecek ıssız koyların bir kısmını sizlerle de. Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Datça'nın en güzel plajları ve koyları.

65 best Datça, Datca Turkey images by Butik ve Küçük ...
65 best Datça, Datca Turkey images by Butik ve Küçük ... from i.pinimg.com
Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. En doğusundan en batısına koylarını keşfedelim yarımadanın. Herkese merhaba!sen de mi brütüs? evet, ben de! Uzun bir koy, sakin ve turkuaz bir. Datça koyları ve datça plajları. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür.

Datça'da, yürüyerek ulaşılabilecek ıssız koyların bir kısmını sizlerle de.

Fotoğrafta görünmüyor ama ağaçların bulunduğu kısımda birçok çadır var. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Datça'nın en güzel koylarından bir diğeri ovabükü. Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Datça gerence koyu'nda kamp yapmak serbest mi, datça'da nerede kamp yapılır, datça kamp alanları gibi konular hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz. İşte en iyi datça plajları. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Hayıtbükü datça koyları turumda ilk durağım mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir. Daha önce yazdığım datça yazımda birgün buraya tekrar gelip görmediğim meşhur datça koylarını ve knidos antik kentini gezeceğimi söylemiştim. Uzun bir koy, sakin ve turkuaz bir. Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip.

Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla datça'ya gidip de sakın kargı koyu'nu görmeden dönmeyin derim datça. Datça koyları arasında en sevdiğim yerlerden akvayum koyu.

Posting Komentar

0 Komentar