Advertisement

E Εφκα : e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται αυτή την ... - Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα).

E Εφκα : e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται αυτή την ... - Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα).. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων. Νέα πλατφόρμα για εκκαθάριση οφειλών σε παρόχους υγείας. Έλαβαν από τον οαεδ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Καταργούνται από τα συστήματα των κεπ 68 παρωχημένες διαδικασίες.

Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά. 373 likes · 15 talking about this. Έως και την κυριακή 9 μαΐου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι διαθέσιμες.

e-ΕΦΚΑ - Παιδικές κατασκηνώσεις: Παρατείνονται οι αιτήσεις ...
e-ΕΦΚΑ - Παιδικές κατασκηνώσεις: Παρατείνονται οι αιτήσεις ... from www.alfavita.gr
Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς. Διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας οι μη μισθωτοί επιλέγουν. Πλήρης ανανεωμένη λίστα με όλες τις εγκυκλίους που έχουν συντάξει οι αρμόδιες διευθύνσεις της α.α.δ.ε. Έλαβαν από τον οαεδ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Νέα πλατφόρμα για εκκαθάριση οφειλών σε παρόχους υγείας. Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το 2020. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας οι μη μισθωτοί επιλέγουν. 200763/01.06.2021 προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Καταργούνται από τα συστήματα των κεπ 68 παρωχημένες διαδικασίες. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά. Από 1.1.2017 λειτουργεί ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης εφκα efka.gov.gr. Νέα πλατφόρμα για εκκαθάριση οφειλών σε παρόχους υγείας. 373 likes · 15 talking about this. Έλαβαν από τον οαεδ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Η υπηρεσία ψηφιακής απονομής σύνταξης «ατλασ» αυτοματοποιεί την υφιστάμενη πολύμηνη και δαιδαλώδη διαδικασία απονομής και τη μετατρέπει σε μια απλή. Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα). Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων.

200763/01.06.2021 προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της. Έως και την κυριακή 9 μαΐου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι διαθέσιμες. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το 2020. Από 1.1.2017 λειτουργεί ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης εφκα efka.gov.gr.

e-ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές ...
e-ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές ... from www.agrinionews.gr
Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς. Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα). Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά. Καταργούνται από τα συστήματα των κεπ 68 παρωχημένες διαδικασίες. Η υπηρεσία ψηφιακής απονομής σύνταξης «ατλασ» αυτοματοποιεί την υφιστάμενη πολύμηνη και δαιδαλώδη διαδικασία απονομής και τη μετατρέπει σε μια απλή. Πιστώνονται από σήμερα οι επιστροφές σε 101.613 μη μισθωτούς. 373 likes · 15 talking about this.

Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα).

Από 1.1.2017 λειτουργεί ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης εφκα efka.gov.gr. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς. Διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας οι μη μισθωτοί επιλέγουν. Έως και την κυριακή 9 μαΐου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι διαθέσιμες. Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το 2020. 200763/01.06.2021 προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της. 373 likes · 15 talking about this. Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα). Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Πιστώνονται από σήμερα οι επιστροφές σε 101.613 μη μισθωτούς. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά.

Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η υπηρεσία ψηφιακής απονομής σύνταξης «ατλασ» αυτοματοποιεί την υφιστάμενη πολύμηνη και δαιδαλώδη διαδικασία απονομής και τη μετατρέπει σε μια απλή. Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων. Καταργούνται από τα συστήματα των κεπ 68 παρωχημένες διαδικασίες. Αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (στο πεδίο της αίτησης όπου ζητείται ο αριθμός μητρώου εφκα, συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου πρώην ικα).

e-ΕΦΚΑ: 50 νέες υπηρεσίες διαθέσιμες με ένα κλικ ...
e-ΕΦΚΑ: 50 νέες υπηρεσίες διαθέσιμες με ένα κλικ ... from i0.wp.com
Διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας οι μη μισθωτοί επιλέγουν. Πιστώνονται από σήμερα οι επιστροφές σε 101.613 μη μισθωτούς. Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά. Νέα πλατφόρμα για εκκαθάριση οφειλών σε παρόχους υγείας. Από 1.1.2017 λειτουργεί ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης εφκα efka.gov.gr. Ανοιξε η πλατφόρμα εισφορών διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που δε θα υποβάλλουν. Η υπηρεσία ψηφιακής απονομής σύνταξης «ατλασ» αυτοματοποιεί την υφιστάμενη πολύμηνη και δαιδαλώδη διαδικασία απονομής και τη μετατρέπει σε μια απλή.

Πιστώνονται από σήμερα οι επιστροφές σε 101.613 μη μισθωτούς.

Διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής ασφαλιστικής κατηγορίας οι μη μισθωτοί επιλέγουν. Πλήρης ανανεωμένη λίστα με όλες τις εγκυκλίους που έχουν συντάξει οι αρμόδιες διευθύνσεις της α.α.δ.ε. Καταργούνται από τα συστήματα των κεπ 68 παρωχημένες διαδικασίες. Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων. 373 likes · 15 talking about this. Πως γίνεται αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά. Από 1.1.2017 λειτουργεί ο ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης εφκα efka.gov.gr. 200763/01.06.2021 προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της. Εκτύπωση για τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών μη μισθωτών όπως αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις ασφαλιστικών εισφορών για το 2020. Έλαβαν από τον οαεδ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Posting Komentar

0 Komentar